• 0345 - 632400
  • Ma - Do 10:00 - 18:00 | Vr 10:00 - 21:00 | Za 10:00 - 16:00 | Zo gesloten

Algemeen

Mozaiek is een kunstsoort dat een plaatje moet vormen, die in een vloer of wand worden gemetseld. Tegenwoordig zijn er complete mozaïektegels of mozaïekmatten te koop. Mozaïektegels geven een unieke en vrolijke uitstraling en bepalen de sfeer van jouw badkamer of keuken.

Mozaik tegels zijn vaak kleine gekleurde steentjes die met veel steentjes, maar in de loop van de tijd zijn er een hoop nieuwe variaties gekomen van mozaïk. Je hebt bijvoorbeeld, riverstone mozaïk, glasmozaïk, keramische mozaïk en metaalmozaïk. Het maakt niet uit welke stijl je hebt, met mozaïektegels zit je goed. Je hebt ze in alle verschillende soorten materialen. Keramische of glasmozaïek tegels zijn het eenvoudigst om te onderhouden. Voor een natuurlijke sfeer kun je het beste natuursteentegels kopen.

Mogelijkheden mozaïek

Mozaïk zie je vaker in de badkamer op de muur. Een mozaïektegel is veel kleiner dan een normale tegel en daarom geeft het een hele fantasierijke look aan je badkamer, en met die verschillende kleuren erbij maakt het de badkamer helemaal af. Ook zien we matten met een motiefprint in combinatie met effen tegeltjes. Door de vele mogelijkheden zijn er heel veel verschillende mozaiek tegels te koop. Keramische mozaik kan goed tegen kleur, krassen en verschillende zuurhoudende middelen. Daarom wordt dit vaak gebruikt in de badkamer, keuken of toilet. Mozaik is niet alleen voor op de muur of vloer gebruiken. Je moet alleen wel een plekje uitkiezen waar je accent wilt hebben, op een tafel of douchewand bijvoorbeeld.

Onderdeel van . Website door